روانشناس خوب در تهران

7 روانشناس خوب در تهران

موضوع نوشته پیش رو معرفی هفت روانشناس خوب در تهران که جزء بهترین روانشناسان در تهران هستند، می باشد. روانشناسی امروزه جایگاه بسیار مهمی در دنیای مدرن دارد. با پیشرفت فهم ما از رفتارها و فرآیندهای ذهنی انسان، روانشناسی به عنوان یک علم معتبر و حیاتی شناخته می‌شود.

این علم به ما کمک می‌کند تا درک بهتری از خودمان و دیگران داشته باشیم و مسائلی مانند سلامت روانی، تعاملات انسانی، تربیت کودکان، مدیریت استرس و اضطراب را بهبود بخشیم. علاوه بر این، روانشناسی در زمینه‌های مختلفی از زندگی اجتماعی و حرفه‌ای مانند توسعه سازمانی، طراحی واسطهای کاربری، و تصمیم‌گیری‌های سیاستی نیز نقش مهمی ایفا می‌کند.

بنابراین وجود یک روانشناس خوب و کارآزموده برای داشتن یک زندگی متعالی در دنیای امروز امری ضروری محسوب می شود. در ادامه به معرفی 7 روانشناس متبحر و ویژگیهایی که روانشناسان را از یکدیگر متمایز می کنند، می پردازیم.

  • دکتر مارال حقیقی کرمانشاهی

دکتر مارال حقیقی کرمانشاهی مؤسس کلینیک روانشناسی داناک مشاور است که دارای مدرک کارشناسی روانشناسی و کارشناسی ارشد روانشناسی و دکترای روانشناسی عمومی است.دکتر مارال حقیقی کرمانشاهی عضو سازمان نظام روانشناسی مشاوره ایران به شماره 6943، دارای پروانه اشتغال به شماره 8139، و مجوز فعالیت از سازمان بهزیستی را کسب کرده است.ایشان عضو انجمن روانشناسان ایران، استاد دانشگاه و یک تراپیست خوب در تهران است. مرکز مشاوره روانشناسی داناک مشاور با مشاوره حضوری و تلفنی آماده ارائه خدمات به دو نوع حضوری و مشاوره تلفنی به متقاضیان ارجمند می باشد.

این مرکز آماده ارائه خدمات روانشناسی به صورت تلفنی به مراجعینی است که که مشغله ی کاری زیادی دارند و وقت و هزینه کافی برای مراجع حضوری به کلینیک روانشناسی را ندارند.مرکز روانشناسی داناک مشاور با دارا بودن مجوز از سازمان نظام روانشناسی ایران با بهره گیری از مشاورین مجرب در خدمت مراجعین محترم خواهد بود. در کلینیک روانشناسی داناک مشاور مشاوره فردی ارائه می شود که مسایلی مانند: افسردگی ، وسواس ، عدم اعتماد بنفس،فقدان انگیزه ،بدبینی و اضطراب و ترس و پرخاشگری می پردازد.

مرکز مشاوره داناک مشاور به افراد کمک می کند تا به یک زندگی روانی متعادل بپردازند.در این مرکز با کمک متخصصان روان درمانی، درمان وسواس و همین طور اموزش مهارتهای زندگی و حل مساله برای مراجعین در نظر گرفته شده است. مشاوره خانواده در این مرکز به اختلافات زناشویی می پردازد که مراجعین می توانند با مشاوره حضوری یا تلفنی برای حل تعارضات خود از مشاوره درمانگران استفاده کنند.

در مرکز داناک مشاور مشاوره خیانت انجام می شود که افراد بعد از خیانت و بی وفایی احساسات مختلفی مثل خشم و غم و افسردگی و… را تجربه می کنند که راه کارهای لازم جهت حل مشکل بیان می شود که آیا می شود اعتماد از دست رفته را برگرداند؟ آیا می شودچشم پوشی کرد؟ آیا می شودعلت خیانت را پیدا کرد؟

مشکلات جنسی گاهی از نظر زوجین نادیده گرفته می شود و زوجین تمایلی به ابراز آن ندارند مشاوره جنسی در این گونه موارد هم می تواند کمک کننده باشذ در مرکز مشاوره داناک مشاوره طلاق صورت می گیرد که درمانگر به این موضوع می پردازد که چرا چنین مساله ای به وجود آمده و چطور می شود آن را حل و فصل کرد؟ آیا به فرزندان خو فکر کرده اند ایا ادامه زندگی امکان پدیر است؟آیا امیدی به ادامه زندگی وجود دارد؟

مشاوره ازدواج هم از دیگر که در این مرکز انجام میشود کمک بزرگی به ارزیابی وَ شناخت افراد از هم می کند این که افراد با چه هدفی ازدواج می کنند ایا تناسبی باهم دارند یا خیر. مشاوره کودک و ماتی است که در این مرکز انجام می شود،که با بهره گیری ازاین نوع مشاوره می توانید از بسیاری از مسائل احتمالی آیتده کودکان و نوجوانان خود در بزرگسالی پیشگیری کنید.

مشاوره شغلی هم از دیگر خدمات درمانگران این مرکز می باشد که با انتخاب درست و اوصولی شغل در زندگی، افراد می توانند از استرس و چالشهایی که بعضی انتخابات غیر اصولی مشاغل ایجاد می کنند در زندگی شغلی خود پیشگیری کنند.

دکتر مارال حقیقی کرمانشاهی در کلینیک روانشناسی داناک مشاور دارای کارشناسی روانشناسی و کارشناسی ارشد روانشناسی و دکترای روانشناسی عمومی، عضو سازمان نظام روانشناسی مشاوره ایران به شماره 6943، دارای پروانه اشتغال به شماره 8139، دارای مجوز فعالیت از سازمان بهزیستی، عضو انجمن روانشناسان ایران استاد دانشگاه و یک تراپیست خوب در تهران است. همچنین مدیریت کلینیک روانشناسی داناک مشاور را بر عهده دارد.

  • دکتر علی صاحبی

ایشان دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد «دانشگاه تهران» تحصیل کرده اند و در سال ۱۳۷۵ در رشته‌روان‌شناسی بالینی از «دانشگاه نیو ساوث ولز» درجه‌ی دکتری گرفت، و در ۱۳۷۷ دوره‌ی پسا دکتری خود را دراختلالات وسواس در کلینیک اختلالات اضطرابی «دانشگاه سیدنی» گذراند.

  • دکتر لادن فتی

دکتر فتی دارای دکترای روانشناسی بالینی و درمانگر، پژوهشگر و مدرس حوزه شناختی رفتاری است. وی درسال 1362 وارد مقطع کارشناسی روانشناسی بالینی در دانشگاه شیراز شده و در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی ایران تحصیل کرده است.

  • دکتر فرشته موتابی

خانم دکتر موتابی دکترای روان‌شناسی بالینی از دانشگاه علوم بهزیستی وتوانبخشی،کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی از انستیتو روان‌پزشکی تهران، از دانشگاه علوم پزشکی کارشناسی روان‌شناسی بالینی از دانشگاه تبریز عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی.

  • دکتر حسن حمید پور

دکتر حمیدپور کارشناسی روانشناسی ‏عمومی اصفهان، کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه فردوسی مشهد، دکتری روانشناسی بالینی از علوم بهزیستی و توانبخشی، تهران است.

  • دکتر حمزه گنجی

ایشان دکتری روانشناسی از دانشگاه پل والری /مونت‌پلیه فرانسه کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی از دانشگاه تهران، مدیر گروه روانشناسی دانشگاه آزاد رودهن، هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی.

  • دکتر غلامعلی افروز

غلامعلی افروز روان‌شناس ایرانی، عضو شورای سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی ایران و رئیس سابق سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره است. ایشان مدتی ریاست دانشگاه تهران و مدتی نیز ریاست دانشکده روان‌شناسی دانشگاه تهران را بر عهده داشت.

یک روانشناس خوب چه ویژگیهایی دارد؟

این مطلب را نیز بخوانید: مشاوره ازدواج

دانستن اینکه چه ویژگی‌هایی در یک روانشناس خوب مهم ‌تر است می‌تواند ارزشمند باشد. چه به دنبال درمان باشید، چه در حال کاوش در یک حرفه در روان‌شناسی یا هر دو باشید. خصوصیات شخصی ممکن است ذاتی یا اکتسابی باشد. روانشناسان موفق دارای بسیاری از ویژگی های بین فردی هستند که شما در دوست یا مربی به دنبال آن هستید. آنها صمیمی و دلگرم کننده هستند.

اشتیاق برای یادگیری

تعهد به یادگیری مادام العمر مشخصه اصلی یک روانشناس تواناست. از آنجایی که ایده‌ها و رویکردهای درمانی جدید به طور مداوم ظهور می‌کنند، روانشناسان باید با شرکت در سمینارها، بررسی یافته‌های تحقیقات مبتنی بر شواهد و مشورت با همکاران، حرفه خود را حفظ کنند. اگر روانشناس آمادگی کافی برای کار با نوع خاصی از درمانجو یا موقعیت را نداشته باشد، تمایل به کمک به افراد می تواند نتیجه معکوس داشته باشد. یک تراپیست خوب لازم است توجه داشته باشد که توصیه های نامناسب یا تشخیص نادرست می تواند به شدت به مراجع آسیب برساند.

مشاور خوب در تهران

یکدلی

بهترین روانشناسان احساس همدلی و نگرانی واقعی دارند. آنها متوجه تفاوت های ظریف در لحن صدا و زبان بدن می شوند. مهارت هایی مانند گوش دادن فعال و تأمل، مراجع را تشویق می کند تا افکار، احساسات و باورهای سرکوب شده را به اشتراک بگذارد. روانشناسان با درک و پذیرش احساسات قدرتمندی که تخلیه می شوند، ارتباط برقرار می کنند.

توانایی حل مسئله

گرچه روانشناسان وسوسه انگیز هستند، اما در برابر اصرار توصیه کردن مقاومت می کنند. در عوض، آنها صبورانه منتظر می مانند تا درمانجو صحبت کند، مشکلات را شناسایی کند و دلایل نارضایتی از شرایط زندگی را بیان کند.

مرزهای مناسب

روانشناسان به مرزها پایبند هستند و هرگز از خط رابطه حرفه ای و درمانی عبور نمی کنند. آنها فاصله شخصی مناسب را حفظ می کنند. پس از ساعت‌هایی که روان‌شناس در دسترس نیست، به مراجعان دستورالعمل‌هایی برای درخواست کمک داده می‌شود.

این مطلب را نیز بخوانید: مشاوره خیانت

اعتماد

درمانجویان متوجه می شوند که آیا یک روانشناس قابل اعتماد است یا خیر. روانشناسان با تاکید بر رازداری نشان می دهند که می توان به آنها اعتماد کرد.. روانشناسان به مراجعان اطمینان می دهند که آزادانه افکار و احساسات خود را بدون قضاوت به اشتراک بگذارند. بازخورد به درمانجویان سازنده و حمایت کننده است.

صبر

روانشناسان خوب واقع گرا هستند که تشخیص می دهند که رفتارهای طولانی مدت و ناسازگار را نمی توان به سرعت فراموش کرد. به جای اینکه به درمانجو بگویند چه چیزی را باید تغییر دهد و چگونه آن را تغییر دهد، با صبر و حوصله درمانجو را در فرآیند خودیابی راهنمایی می کنند. آنها می پذیرند که پیشرفت غیرخطی است و پسرفت ها رایج است. درمانجویان عصبانی یا مقاوم را قبل از اینکه آماده انجام این کار شوند را مجبوربه تغییر نمی کنند.

حساسیت بین فرهنگی

خودآگاهی و تعهد به تنوع، از ویژگیهای نمونه یک روانشناس خوب مؤثر است. روانشناسان آگاه اجتماعی ساختارهای اجتماعی مانند نژاد، قدرت، امتیازات و ستم سیستمی را درک می کنند. آنها تعصبات شخصی خود را می شناسند و با آنها مقابله می کنند و در عین حال تلاش می کنند در عمل خود منصفانه و عادلانه، باشند. رویکردهای مختلف روانشناسی یکی دیگر از اموری است که یک روانشناس باید به آن توجه داشته باشد.

روان درمانی چیست؟

اغلب، مردم با شنیدن کلمه “درمان” عصبانی می شوند. اما برخلاف تصور غلط رایج، روان درمانی فقط برای کسانی نیست که با بیماری روانی دست و پنجه نرم می کنند. این می تواند برای هر کسی که استرس، احساسات شدید یا تغییر زندگی را تجربه می کند و می خواهد زندگی خود را بهبود بخشد، مفید باشد.روان‌درمانی یا گفتار درمانی توسط روانشناسی بالینی و روانشناسی شخصیت یا دیگر گرایشات روانشناسی مکانی امن و بدون قضاوت را برای شما فراهم می‌کند تا تجربیات خود را بیان کنید، راهکارهای خود را کشف کنید و مهارت‌هایی را برای مقابله با چالش‌های مختلف زندگی توسعه دهید.

یکی از نشانه هایی که به شما پیشنهاد می کند چه زمانی با روانشناس به صورت مشاوره روانشناسی تلفنی یا مشاوره روانشناسی آنلاین یا به صورت حضوری مشورت کنید، این است که از نظر روحی و جسمی استرس دارید و به خصوص زمانی که در مرحله گذار از زندگی خود هستید، احساس استرس می کنید. بسیاری از اوقات ما اغلب با تغییرات زندگی مواجه می شویم، یا شغل را تغییر می دهیم یا هر تغییر دیگری که در زندگی رخ داده است را تجربه می کنیم .

این مطلب را نیز بخوانید: مشاوره مهارتهای زندگی

فرق روانشناس، روانپزشک و تراپیست (درمانگر) چیست؟

روانپزشکان پزشکان رشته پزشکی هستند و آموزش پزشکی تخصصی در زمینه بیماری های روانی دارند. روانپزشکان می توانند نسخه بنویسند و ممکن است روان درمانی یا گفتگو درمانی را به بیماران خود ارائه دهند.روانشناسان معمولا دارای مدرک دکتری در روانشناسی بالینی یا مشاوره هستند. آنها همچنین می توانند بیماران را با استفاده از روان درمانی درمان کنند و در تشخیص های روانپزشکی آموزش دیده اند.

بهترین مشاور در تهران

روانشناسان می توانند در زمینه های بالینی، تحقیقاتی یا آموزشی کار کنند. برخلاف روانپزشکان، روانشناسان دارو تجویز نمی کنند. با این حال، در صورت نیاز به دارو در هنگام درمان بیمار، روانشناسان از نزدیک با روانپزشکان همکاری می کنند.”تراپیست” اصطلاح گسترده تری است که برای کسانی که در زمینه های مختلف آموزش دیده اند و برای کمک به مردم مجوز دارند، استفاده می شود.

کارهایی که تراپیست ها می توانند انجام دهند

ترایست ها می توانند مددکاران اجتماعی، مربیان زندگی، مشاوران ازدواج ،روانکاوان و مشاوران مدرسه باشند.اگرچه متخصصان زیادی وجود دارند که ادعا می کنند تراپیست هستند، ایده خوبی است که فردی را پیدا کنید که دارای اعتبار و مجوز برای کار در رشته خود باشد. اگر به دنبال یک تراپیست خوب در کلینیک روانشناسی هستید و یا متخصص سلامت روان هستید، با پزشک خود در مورد اینکه چه نوع درمانی برای شما مناسب است صحبت کنید.

چه زمانی برای مشکلات سلامت روان، استرس، مشکلات خواب، خشم و پرخاشگری، افسردگی و … باید از روانشناس خانم یا آقا کمک بگیرم؟مشکلات روانی مختلفی وجود دارد و می تواند افراد را به طور متفاوت تحت تاثیر قرار دهد. اگر نگران تغییرات در سلامت روان خود هستید یا هر یک از علائم زیر را تجربه می کنید،کمک فوری بگیرید.

علائم هشدار دهنده بیماری روانی عبارتند از:

  • تغییرات خلقی: تغییرات شدید در حالات یا احساسات شما در مدت زمان کوتاهی
  • مشکلات تفکر: مشکلات تمرکز، حافظه، گفتار یا تفکر منطقی
  • بی تفاوتی: از دست دادن علاقه به فعالیت ها یا افراد
  • تغییرات خواب یا اشتها: کاهش یا افزایش قابل توجهی در خواب یا اشتها
  • احساس قطع ارتباط: داشتن حس غیر واقعی بودن یا عدم توانایی در ارتباط با دیگران
  • کاهش عملکرد: ترک تحصیل، شغل یا فعالیت یا ناتوانی در انجام وظایف آشنا
  • رفتار غیرمعمول: رفتار عجیب یا غیرمعمول

آیا روانشناسی آنلاین برای من مناسب است؟

این مطلب را نیز بخوانید: مشاوره کودک

برخی از مزایای آنلاین یا E درمانی عبارتند از:

  • راحت می‌توانید جلسات را به‌ صورت آنلاین از خانه بدون نگرانی در مورد رفت‌وآمد انجام دهید.
  • فاصله اجتماعی آسان است و با درمان آنلاین در طول همه گیری ایمن باقی می ماند.
  • یک راه عالی برای شروع درمان،پ است .بسیاری از افراد ممکن است از شروع درمان بترسند. انجام جلسات آنلاین، ساده تر است می توانید درمان را بدون خطر امتحان کنید.

برخی از آسیب های درمان آنلاین عبارتند از:

  • مشکلات فناوری، مبارزه با رایانه یا تلفن برای انجام یک جلسه برای برخی می تواند سخت باشد.
  • ممکن است بیمه آن را پوشش ندهد، حتماً با بیمه خود چک کنید تا ببینید آیا آنها جلسات شما را پوشش می دهند یا خیر.
  • مجازی است، انجام یک جلسه آنلاین می‌تواند سخت باشد و امکان ارتباط و دیدن چهره به چهره تراپیست شما مزایای بی‌شماری دارد.

چگونه با روانشناس خود در مورد بیماری روانی صحبت کنید

اگر نگران سلامت روان خود هستید، با تراپیست خود صحبت کنید. این نکات می‌توانند مکالمه را آسان‌تر کنند، بنابراین می‌توانید کمک‌های لازم را دریافت کنید

  1. فهرستی از علائم، خلق و خوی خود و سایر تغییرات رفتاری یا ذهنی را برای نشان دادن به درمانگرخود نگه دارید.
  2. اطمینان حاصل کنید که پزشک شما سابقه پزشکی کامل شما را از جمله نسخه ها، مکمل ها و داروهای بدون نسخه حفظ می کند .
  3. روانشناسی را پیدا کنید که بتوانید به او اعتماد کنید و در مورد سلامت روان خود صادق باشید.
  4. سؤالات یا نگرانی‌های خودتان را یادداشت کنید تا در طول ویزیت درکلینیک روانشناسی به آنها مراجعه کنید.
  5. در نظر داشته باشید که یک دوست یا یکی از اعضای خانواده را با خود بیاورید که بتواند در طول درمان از شما حمایت کند.

داناک مشاور در تهران با حضور دکتر مارال حقیقی کرمانشاهی در خدمت درمانجوها در حوزه روانشناسی به صورت مشاوره تلفنی وحضوری می باشد. خدمات ما با تعیین وقت قبلی ارائه می شود. لطفا برای تعیین وقت تماس بگیرید.

این مطلب را نیز بخوانید: مشاوره روانشناسی

خدمات کلینیک روانشناسی داناک مشاور در زمینه های نگرانی های رایج: استرس، اضطراب، افسردگی، تروما، غم و اندوه و از دست دادن، مسائل مربوط به رابطه، نگرانی های رفتاری، مدیریت خشم ومسایل مربوط به کودکان و نوجوانان وغیره است.

فرق تراپیست و روانشناس و یک مشاور چیست؟

تفاوت بین روانشناسان، مشاوران و تراپیست ها به مهارت ها، تحصیلات لازم، مسئولیت های شغلی و سایر الزامات برای تضمین موقعیت ها در این زمینه بازمی گردد. در حالی که این سه شغل شباهت هایی دارند، اما هر کدام با انتظارات و عناوین شغلی متفاوتی همراه هستند.

مجموعه مهارت ها

مشاوران، تراپیست ها یا درمانگرها و روانشناسان باید مهارت های ارتباطی، شنیداری و بین فردی عالی داشته باشند. مشاوران با افراد یا گروه ها کار می کنند و بسیاری از متخصصان از تجربیات مختلف برای ارتباط با بیماران استفاده می کنند. تراپیست ها برای ارتباط با مراجع آموزش می بینند. یک تراپیست معمولاً یک رشته تخصصی مانند ازدواج یا خانواده درمانی را انتخاب می کند و مراجع را راهنمایی می کند تا به آنها در غلبه بر مسائل شخصی کمک کند. رازداری در جلسات مشاوره یکی دیگر از اصولی است که پایبندی به آن وظیفه هر مشاوری می باشد.

روانشناسان بالینی به مهارت های تحلیلی و مشاهده ای قوی نیاز دارند. این متخصصان تحقیقات انجام می دهند، اختلالات را تشخیص می دهند و بر کارآموزان نظارت می کنند. برخلاف روانشناسان، روانپزشکان آموزش پزشکی می بینند و می توانند دارو تجویز کنند.. به طور کلی، روانشناسان بیشتر از روانپزشکان با تراپیست ها و مشاوران مشترک هستند.

تحصیلات

بهترین روانشناس ها هم باید حداقل مدرک کارشناسی ارشد کسب کنند. در این سطح، دانشجویان در حین اتمام دوره کارشناسی ارشد، یک رشته تخصصی را انتخاب می کنند. پس از کسب مدرک لیسانس چهار ساله، هر گرایشی باید یک دوره کارشناسی ارشد 2-3 ساله و کار بالینی تحت نظارت را تکمیل کند. هر روانشناس به مدرک دکتری نیاز دارد و اکثر متخصصان دوره های مختلف راتا 3-4 سال می گذرانند. مدارک دکتری روانشناسی به لیسانس و فوق لیسانس روانشناسی همراه با تجربه حرفه ای نیاز دارد.

بهترین مرکز مشاوره در غرب تهران

این مدرک همچنین به کار بالینی تحت نظارت نیاز دارد و اکثر ایالت ها قبل از اینکه فرد واجد شرایط مجوز شود، به حدود دو سال نظارت بالینی نیاز دارند.روانشناسان دارای بالاترین سطح تحصیلات هستند و فقط موارد خاصی را در حوزه تخصصی خود درمان می کنند. این متخصصان همچنین ممکن است جهت گیری نظری خاصی مانند درمان شناختی رفتاری یا روانکاوی را برای درمان بیماران خود اتخاذ کنند.

الزامات و گواهینامه ها

مشاوران ممکن است به مجوز نیاز داشته باشند در حالی که تراپیست ها و روانشناسان هم به مجوز نیاز دارند. بسیاری از متخصصان مدرک لیسانس و تجربه تحت نظارت را برای برآورده کردن الزامات مجوز دولتی یا آژانس صدور گواهینامه ملی تکمیل می کنند.یک تراپیست باید مدرک کارشناسی ارشد را در یک رشته خاص روانشناسی دریافت کند و این رشته تعیین می کند که تراپیست کدام مجوز و گواهینامه را دنبال کند.

تراپیست ها همچنین تجربه تحت نظارت را از طریق دوره های کارآموزی یا رزیدنتی تکمیل می کنند. اگرچه اکثر ایالت های آمریکا مجوز روانشناس را برای افراد بدون مدرک دکتری صادر نمی کنند. بعضی ایالت ها هم برای استفاده از عنوان “روانشناس” برای پزشکان مجوز لازم دارند. علاوه بر 1 تا 2 سال تجربه تحت نظارت، یک روانشناس می تواند گواهینامه پیشرفته کسب کند.

این مطلب را نیز بخوانید: مشاوره با موبایل

مراقبت ازدرمانجو

مشاوران معمولاً به درمانجویان خود راهنمایی می کنند. از آنجایی که مشاوره حوزه وسیعی است، رویکرد مشاوران به مراقبت از بیمار بسیار متفاوت است، اگرچه مشاوران معمولاً در حوزه تخصصی خود باقی می مانند.تراپیست ها اغلب نیاز به مجوز برای تمرین دارند، بنابراین تراپیست ها فقط بیمارانی را می بینند که در حوزه تخصص آنها قرار دارند. بسیاری از تراپیست ها از یک جهت گیری نظری خاص برای هدایت عمل خود استفاده می کنند، مانند رفتار درمانی شناختی، که به مراجع اجازه می دهد افکار منفی خود را بپذیرد و آنها را با مثبت اندیشی جایگزین کند.

مشاوره تلفنی

اگر می‌خواهید ببینید چگونه می‌توانید خود را در هر زمینه‌ای از زندگی بهبود ببخشید یا اگر می‌خواهید ببینید که آیا ما می‌توانیم کمک، مشاوره یا راهنمایی ارائه دهیم – لطفاً با کلینیک روانشناسی داناک مشاور تماس بگیرید.

مشاوره گرفتن از تراپیست در تهران و شهرهای دیگرمی تواند برای شما سودمند باشد . مشاوره روانشناسی رایگان معمولا در سازمانهای بهزیستی انجام می گیرد. رویکردهای مقایسه ای و موقعیتی برای کاوش جنبه های تعاملی مشاوره های تلفنی و درمان روانشناختی چهره به چهره نشان داده است که تفاوت اندکی بین حالت‌ها از نظر اتحاد درمانی، افشاگری، همدلی، توجه یا مشارکت در مقایسه با مشاوره حضوری وجود دارد. مشاوره در زمینه ازدواج و تشکیل یک زندگی مشترک موفق بهتر است به صورت حضوری و با حضور هر دو نفر، انجام گردد.

با این حال، جلسات تلفن درمانی به طور قابل توجهی کوتاه تر از جلسات حضوری است . روز به روز تعداد بیشتری از روان درمانگران و مشاوران روان درمانی جلسات را از راه دور ارائه می دهند. اگر با برنامه شما مطابقت بیشتری داشته باشد یا تنها گزینه شما برای مراجعه به یک درمانگر خاص باشد، ممکن است این گزینه جذابی باشد. همچنین این امکان را برای شما فراهم می کند تا از درمانگران متفاوتی در سراسر جهان استفاده کنید .

امیدوارم که مطالب فوق برای شما مفید بوده باشد. موفق و شاد باشید.

برچسب ها: بدون برچسب

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * نشان گذاری شده اند